Brazilian Bond Builder

Varaa oma b3 -käsittely värjäysten yhteydessä lisäpalvelu -valikosta.

Hinta 16,00.

Mitä b3 Brazilian Bond Builder tekee hiuksessa?

  • Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä kemiallisen käsittelyn aikana estämällä hapen vahingollista vaikutusta hiuksen poikittaissidoksiin
  • Korjaa aiemmin syntyneitä vahinkoja yhdistämällä katkenneiden poikittaissidosten päät
  • Lukitsee väripigmentit hiuksen sisään parantaen värin kestoa
  • Minimoi hiuspohjan ärsytystä


Brazilian Bond Builderin teho perustuu erityiseen kopolymeeriin yhdistettynä korkealaatuiseen kuljetinsysteemiin ja sen vaikuttava ainesosa on Hydrogenated Castor Oil / Sebacic Acid Copolymer, eli hydrogenoidun risiiniöljyn ja sebasiinihapon polymeeri. Se vaikuttaa hiuksen kuitukerroksessa kiinnittäen uudelleen sidokset, jotka ovat hajonneet kemiallisten käsittelyiden aikana.

Yhdiste jälleenrakentaa kaikkia sidoksia, eli rikki-, vety- ja suolasidoksia, sekä ehkäisee hiusten luontaisen kosteuden haihtumista prosessin aikana stabiloimalla soluväliainetta.

Kemiallisten käsittelyiden aikana, eli happea vapauttavissa käsittelyissä, Hydrogenated Castor Oil / Sebacic Acid Copolymer asettuu tiolissa olevan rikkiatomin ja vapaan happiatomin väliin ehkäisten happivaurioin syntymisen.

Kun hiuksia värjätään hapeteväreillä tai vaalennetaan vaalennusaineella, vapautuu runsaasti happea. Yksittäinen happiatomi on erittäin reaktioherkkä, ja kun käsittelyn aikana hiuksia koossa pitävät rikkisidokset katkeavat, happiatomit löytävät välittömästi tiensä rikkiatomin luo ja sitoutuvat siihen. Tätä kutsutaan happivaurioksi, ja sitä on mahdotonta korjata.

Kun hapeteväriin tai vaalennusaineeseen sekoitetaan mukaan b3 Brazilian Bond Builder, sen sisältämä hydrogenoidun risiiniöljyn ja sebasiinihapon polymeeri reagoi käsittelyn aikana katkeavien rikkisidosten rikkiatomien kanssa nopeammin kuin käsittelyn aikana vapautuvat happiatomit, ja muodostaa sidoksen rikkiatomien "väliin". Hiuksiin ei siis synny happivauriota, koska happi ei pääse reagoimaan rikin kanssa. Kun käsittelyn aikana käytetään b3 Brazilian Bond Builderia, hiukset pysyvät siis kansanomaisesti sanottuna paremmassa kunnossa.

b3 salonkihoito

Varaa ylellinen b3 hoitokäsittely "hiushoidot" -valikosta. Hinta määräytyy hiusten pituuden ja paksuuden mukaan alkaen 46,00.

b3 Brazilian Bond Builderia on mahdollista käyttää myös värjäyksestä erillisenä hoitokäsittelynä

b3 Brazilian Bond Builderia voit käyttää kampaamohoitona yhdessä Demi Permanent Conditionerin kanssa. Vaikutus perustuu sekä poikittaissidoksia korjaavaan dikarboksyylihappoa sisältävään yhdistelmään, että Demi Permanent Conditioner -hoitoaineen sisältämiin hoitaviin aineisiin, öljyihin ja kalvonmuodostajiin, jotka kestävät hiuksessa pidempään kuin yhden pesun ajan, aina jopa 12 pesuun saakka. Hoito korjaa ja vahvistaa hiusta sisäisesti, ja antaa välittömän pehmeyden, kiillon ja terveen tunnun.Ravitsee, korjaa sekä hoitaa vaurioituneita ja käsiteltyjä hiuksia välittömästi

• Antaa suojan tulevia vaurioita vastaan

• Tekee hiuksista pehmeät ja helposti selvitettävät

• Sulkee hiuksen suomukerroksen estäen kosteuden haihtumisen

• Vähentää muotoiluun käytettävää aikaa

• Vaikutus kestää hiuksissa jopa 12 pesua

b3 Split End Bonder

b3 Split End Bonder on kampaamossa suoritettava, lämpöaktivoituva hoitokäsittely erityisesti haaroittuneille, pörröttyneille ja kuiville latvoille. Sulkee haaroittuneet ja vaurioituneet latvat välittömästi sekä antaa suojaa tulevia vaurioita vastaan. Vaikutus kestää jopa 4 viikon ajan.

* sulkee kaksihaaraiset
* silottaa
* kiillottaa
* vaihtoehto leikkaamiselle
* auttaa hiusten kasvatusprojektissa
* voidaan tehdä esimerkiksi hiustenleikkuun yhteydessä tai jälkipalveluna heti värikäsittelyn jälkeen

Varaa b3 Split End -käsittely joko "hiushoidot" valikosta tai lisäpalveluna. Hinta salonkihoitona alk. 40,00, lisäpalveluna 19,00