Hinnasto / Kynnet

Hinnasto / Kynnet

Manikyyri 40min

Siistit ja huolitellut kynnet sekä pehmeä iho! Palvelu sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, kynsiöljyn sekä kosteuttavat voiteet

50,00

SPA Manikyyri 60min

Palvelu sisältää kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, käsien ihon kuorinnan & pienen hieronnan, kynsiöljyn sekä kosteuttavat voiteet. Lisäpalveluna voit valita geelilakkauksen.

75,00

Geelilakkaus 45min

Geelilakkaus eli kestolakkaus sisältää manikyyrin ja lakkauksen yhdellä värillä. Lakkaus ei pidennä tai muotoile omaa kynttä. Geelilakkaus pysyy kauniina 2-3 viikkoa ja sen voi poistaa myös kotona (Soak-Off). Ikäraja 16 vuotta.
Huom! Saavuthan palveluun puhtailla kynsillä ilman kynsilakkaa tai vanhaa geelilakkausta. Vanhojen tuotteiden poistosta peritään lisämaksu käytetyn ajan mukaan 5-30€

Lisäpalveluina voit valita:
- Useamman värin tai kevyet salonkikoristelut (1,50€/kynsi)
- SPA Manikyyrin 19,00€
- Ranskalainen lakkaus tai Baby Boomer 15,00€

47,00

Geelilakkaus / HUOLTO 55min

Sisältää vanhan värin poiston, manikyyrin sekä uuden lakkauksen. Lisäpalvelut samat kuin Geelilakkauksessa.

57,00€

Kevyt luonnonkynnen vahvistus / Uudet 50min

Kevyen vahvistuksen avulla voit kasvattaa kynsiäsi ilman pelkoa liuskoittumisesta tai lohkeamisesta. Lisäksi se parantaa geelilakan sekä ilmakuivatteisen kynsilakan pysyvyyttä ongelmakynsissä. Vahvistus sisältää yksivärisen geelilakkauksen. Jos haluat pitää kyntesi aina kauniina ja huoliteltuina, suositeltu huoltoväli on n. 3 viikkoa. Vahvistuksen yhteydessä voidaan korjata katkennut kynsi lyhyellä jatkeella.
Huom! Poista huolellisesti vanhat kynsilakat / geelilakat mielellään jo edellisenä päivänä kun saavut palveluun. Mikäli tuotteita on jäänyt kynsiin, niiden poistamisesta peritään lisämaksu käytetyn ajan mukaan 5-30€
Kevyt vahvistus tehdään Soak-Off geelillä ja sen voi poistaa myös kotona mikäli et halua huoltaa kynsiäsi. Ikäraja palveluun on 16 vuotta.

Lisäpalveluina voit valita:
- Useamman värin tai kevyet/medium salonkikoristelut 1,50-2,50€/kynsi
- Spa Manikyyrin 19,00€
- Ranskalainen tai Baby Boomer lakkaus 15,00€
- Katkenneen kynnen korjaus 8,00€

52,00€

Kevyt luonnonkynnen vahvistus / HUOLTO 60min

Huoltokäynnillä poistetaan vanha väri ja vahvistetaan geeliä. Palveluun sisältyy yksivärinen geelilakkaus. Lisävalveluista voit valita koristeluja ym. 

62€

Geelilakkauksen tai kevyen vahvistuksen poisto 40min

Haluatko luopua tai pitää taukoa geelilakkauksestasi? Palvelu sisältää vanhan lakkauksen / vahvistuksen hellävaraisen poiston sekä manikyyrin hoitoöljyillä.

42€

Geelaus / UUDET 60min

Geelaus sopii lyhyille sekä keskipitkille kynsille ja sillä voidaan tarvittaessa muotoilla hieman luonnonkynttä. Geelaus antaa vahvan suojan, pidemmän huoltovälin sekä laajemman väri- ja koristeluvalikoiman kuin kevyessä vahvistuksessa. Palveluun kuuluu yksivärinen geelilakkaus. Huoltoväli on 3-4 viikkoa, riippuen pysyvyydestä ja oman kynnen kasvunopeudesta.
Huom! Poistetaan viilaamalla, ei suositella tehtäväksi kotona. Ikäraja 18 vuotta.

Lisäpalveluina voit valita
- Useampi väri tai kevyet koristelut 1,50€/kynsi
- Medium salonkikoristelu 2,50/kynsi
- Vaativat koristelut (ota yhteyttä etukäteen!) 4,00€/kynsi
- Ranskalainen tai Baby Boomer lakkaus 15,00€
- Swarovski, Luxini tai Preciosa kristallit
- Katkenneen kynnen korjaus 8,00€

62€

Geelaus / HUOLTO 80min

Geelauksen huollon yhteydessä poistetaan vanha väri, lisätään manikyyrigeeliä, muotoillaan sekä lakataan uudella värillä. Lisäpalvelut samat kuin yllä. 

65€

Rakennekynnet / Uudet 160min

Rakennekynsillä pidennetään ja muotoillaan luonnonkynsi geeliä ja muotteja käyttäen. Palveluun kuuluu pidennykset sekä yksivärinen geelilakkaus. Huoltoväli on 3-5 viikkoa riippuen pysyvyydestä, kynnen pituudesta sekä oman kynnen kasvunopeudesta. Uusien rakennekynsien takuuaika on 7vrk mikäli kynsi ei ole rikkoutunut tai irronnut asiakkaan toimesta.
Huom! Poistetaan viilaamalla, ei suositella tehtäväksi kotona. Ikäraja 18 vuotta.

Voit valita lisäpalveluina:

- Useamman värin tai kevyt salonkikoristelu 1,50€/kynsi
- Medium salonkikoristelu 2,50€/kynsi
- Vaativa salonkikoristelu 4€/kynsi (sovi tästä etukäteen)
- Ranskalainen lakkaus valkoisella kärjellä / Baby Boomer
- Swarovski, Luxini, Preciosa kristallit asetelmat alk. 5€/kynsi, yksittäin 1,00/kpl
- Katkenneen kynnen korjaus 1 kpl (+10 min) 8.00 € 

89€

Rakennekynnet / Huolto

Huollon yhteydessä poistetaan kevyesti vanhaa massaa ja lisätään uutta. Kynnen muotoa voi halutessaan muuttaa. Sisältää yksivärisen geelilakkauksen. Huoltoon kuuluu 1-2 katkenneen kynnen korjaus. Mikäli kynsi on irronnut/katkennut enemmän, niistä peritään erillinen maksu 8€/kynsi. 

 Lisäpalveluina voit valita samat kuin yllä, uusissa rakennekynsissä.

65€

Yhden kynnen korjaus

Katkesiko tai rikkoontuiko rakennekynsi ennen huoltoaikaa? Varaa aika soittamalla!

8€

 

KYNSIEN KORISTELUT

Kaikki koristeluideat ovat saatavilla valmiista malleista paikan päällä ja värejä voi aina muuttaa. Jotkin koristelut tehdään geelimaaleilla, joten ne eivät sovellu geelilakkauksiin tai kevyen vahvistuksen päälle. Mikäli mielessäsi on erityinen koristelu, ota yhteyttä etukäteen, jotta voin varautua ja tarvittaessa harjoitella uutta kuviota, mikäli tarvittavat materiaalit löytyvät varastosta.


KEVYT SALONKIKORISTELU / 15min 1,50/kynsi

Nopea koristelu yhdellä tuotteella, esim. useampi ei väri, folio, glitterhäivytys, sokerointi, chrome, cat eye lakkaus, pienet akryylikristalli asetelmat, tarrat.

MEDIUM SALONKIKORISTELU / 25min 2,50/kynsi

Kynnen koristelu vaatii enemmän kuin yhden tuotteen tai toimenpiteen, esim. pohjamaalaus, yksinkertaisen koristelun alle, marmorointi, yksinkertaisen läpipiirrustukset (viivat tms.), tarrat + glitteri jne.

VAATIVAT KORISTELUT / 40min 4,00/kynsi

Vaativammat ja enemmän aikaa vievää koristelut tai koristelu joka sisältää vapaan käden piirtämistä Art Geelillä pohjakoristelun päälle (kukat ym).

HUOM! Sovi vaativista koristeluista aina etukäteen, esim. lähettämällä toivekuvan hyvissä ajoin.

RANSKALAINEN TAI BABY BOOMER / 15 min 15,00

Valkoinen kärki tai häivytys kynnen kärkeen

SWAROVSKI, LUXINI, PRECIOSA KRISTALLIT alk. 5,00/kynsi

Laadukkaat ja kirkkauden säilyttävät lasikristallit. Hinta asetelmille alkaen 5,00 (3-5 kpl), kristallit yksittäin (ei asetelmaa) 1,00 / kpl