Hopea-Puro

Näyttävät ja modernit korut

Hopea-Puro on syntynyt pienen tytön unelmasta, haaveesta työskennellä kauniiden asioiden parissa. Hopea-Puron korut ovat valmistettu hopeasta, hopeoidusta korumetallista tai koruteräksestä ja niille on myönnetty vähintään vuoden takuu.

Kampaamosta löydät n. 20-50 korun valikoiman heti ostettavaksi. Tule katsomaan ja kokeilemaan!


Etsitkö täydellistä korua lahjaksi tai itsellesi mutta juuri se koru puuttuu valikoimasta!!! Ei hätää, tilataan.

Katalogista löydät kaikki Hopea-Puron saatavilla olevat mallistot. 
Tilaa kampaamon kautta ja säästä postikulut! Kerro tilauksesi ja nouda se n. viikon kuluttua kampaamosta.

Siirry katalogiin tästäMateriaalit

Hopea

Aito hopea tummuu ajan mittaan. Tummunutkaan hopea ei ole pilalla, vaan sen voi aina puhdistaa. Käytä hopeakoruja säännöllisesti sillä käyttö estää sitä tummumiselta. Puhdistus tulee tehdä viimeistään silloin, kun ensimmäisiä merkkejä tummumisesta havaitaan.  Tummumista voit estää myös säilyttämällä hopeakoruja ilmatiiviissä muovipussissa.  Hopeakoruja tulee säilyttää erillään muista metalliesineistä ja koruista. Hopea naarmuuntuu helposti ja menettää kiiltonsa naarmuuntuessaan.

925 leima on yleisin hopean merkki. 925 leima tarkoittaa 92,5 % hopeaa sisältävää korua, jota kutsutaan sterling-hopeaksi. Kaikki Hopea-Puron hopeiset korut ovat nikkelivapaita.

Hopeoitu 

Hopeoitu koru pysyy pitkään kauniina ja ilahduttaa omistajaansa kun sitä muistaa hoitaa oikein. Hopeoidun korun kanssa ei kannata mennä suihkuun, hikoilla tai käyttää saunoessa. Hopeista pintaa kannattaa suojella kaikilta kemikaaleilta ja kosteudelta. Hopeointi saattaa tummua ajan kanssa. Voit hidastaa tummumista säilyttämällä hopeakoruja ilmatiiviissä muovipussissa. Hopeoidut korunosat kuluvat vähitellen käytössä ja alta paljastuu mahdollisesti pintaväristä poikkeavan metallin väri.

Hopeoitu koru on edullisempi vaihtoehto kuin täyshopeinen. Hopeoiduilla koruilla saat edullisesti täydennystä korukokoelmaasi. Hopea-Puron hopeoitujen korujen pinnoituksen alla on messinki. 
Hopea-Puron hopeoidut korut ovat nikkelivapaita.

Koruteräs

Koruteräs on materiaalina allergiavapaa ja tummumaton. Koruteräs sopii kaikille allergikoille. Koruteräs sopii hyvin myös ensikorvakoruiksi. Koruteräs on materiaalina kova ja kestävä. Se pysyy kauniina, eikä vaadi erityistä hoitoa. Puhdistamiseen voi käyttää astianpesuainetta ja hammasharjaa.

Koruteräksinen koru kestää hyvin kosteutta sekä kemikaaleja. Koruteräksisiä koruja voit siis huoletta pitää myös urheillessa ja suihkussa, koru ei kärsi siitä.

Kivi on synteettinen zirkonia. Se on kova materiaali, joka kestää käytössä kauniina ja kiiltävänä.

Koruteräksemme seos on 316 L, tätä seosta voidaan kutsua myös kirurginteräkseksi.