Muuttopuuhia!

23.04.2021
Kaaos kampaamossa ja kampaajan päässä
Kaaos kampaamossa ja kampaajan päässä
Rakas värilabrani muuttaa kohta uuteen osoitteeseen
Rakas värilabrani muuttaa kohta uuteen osoitteeseen

Mihin nämä päivät menee???!!!

Reilun viikon päästä pitäisi herätä aamulla pirteänä ja suunnata uuteen kampaamoon aloittamaan työviikko.
Tänään irroitettiin rakas ”värilaboratorioni” ja siirrettiin uuteen osoitteeseen, joskin sen asennus menee Maanantaille.
Tämä kaaos mikä täällä tällä hetkellä sijaitsee saa minun stressikäyrät ajoittain nousemaan pilviin. Ehkäpä juuri se tunne että ei voi hetkellisesti itse tehdä mitään vaan antaa työmiesten tehdä hommat loppuun on vaikeinta.


Välikiitokset
Tässä vaiheessa haluan kiittää kaikkia, jotka ovat tarjonneet minulle muuttoapua, kiitos myös Minnalle ja Marille kultaakin kalliimista pahvilaatikoista (eihän sellainen tullut edes mieleen että niitä tarvitaan muutossa - JA PALJON) sekä tulevalle vuokraisännälleni niin upeiden tilojen valmistamisesta.
Kyllä se tulee valmiiksi ja Vapuksikin luvattiin kylmää keliä, niin mikäs siinä viettää sekin juhla tavaroita järjestellessä.
Maanantaina 3.5. nähdään uudessa ja upeassa kampaamossa! Harmi että hienoja avajaisia ei pystytä järjestämään tämän vallitsevan tilanteen myötä, mutta jos sitten kesällä???


Nyt toivotan ihanaa, räntäsateen kaunistamaa viikonloppua jokaiselle (kuuluu kulemma kevääseen). Nämä sivut saavat vielä lisää sisältöä, kunhan ehdin tekemään. Tulehan taas vierailemaan täällä sivuilla katsomassa mitä uutta on tulossa ja varsinkin hyviä avajaistarjouksia! 

-Heidi-