Tervetuloa uusille kotisivuilleni

16.04.2021

Pari vuotta on vierähtänyt ilman kotisivuja.
Olen vaihtelevalla menestyksellä ollut aktiivinen some-tileilläni ja vaikka kukaan tuskin säännöllisesti yrityksen kotisivuilla vieraileekaan, jotenkin on tullut tunne, että jotain tärkeää puuttuu.
 
Minulla olisi niin paljon kerrottavaa kaikista uusista tuotteista, palveluista, ideoista ja unelmista. Ehkäpä saan näihin sivuihin purkaa ainakin suurimman osan mielen päältä.

Kun sinä, asiakkaani istut tuoliini, aikaa on aina liian vähän kertoa uutuuksista tai tarkentaa joidenkin tuotteiden ominaisuuksia jne. On paljon mukavempaa vaihtaa kuulumisia, miettiä värejä, mallia ja sellaisia juttuja.

 Vaikka välillä (minusta ainakin) tuntuu että kaikki elämä ja jokaikinen tyyppi on sosiaalisessa mediassa, todellisuudessa on kuitenkin yllättävän paljon ihmisiä, jotka eivät omista Facebook tai Instagram -tiliä. Joten - Hei te kaikki some-maailman ulkopuoliset, tämä on teille! 

Vielä kerran, kiitos että vierailet sivuillani! Toivottavasti löydät kaiken tarpeellisen informaation tätä kautta. Toimikoon tämä ”Uutiset” osio myöskin bloginani.

-Heidi-