Uusi palvelu Kälviällä - Rakennekynnet! 

24.02.2023

Vihdoin ja viimein odotus palkitaan!

Onko sinulla ollut joskus rakennekynnet? Vai haaveiletko vain kauniista ja huolitelluista kynsistä?
Viime vuoden puolella aloin taas tekemään asiakkailleni minimanikyyrejä ja kestolakkauksia, innostus kynsiä kohtaan kasvoi niin, että toteutin pitkäaikaisen haaveeni alkaa tekemään myös rakennekynsiä.
Koulutus on vielä kesken, mutta nyt aloitan rakennekynsien teon harjoittelijahinnoilla.
Palveluvalikoimaan on lisätty minimanikyyrin ja geelilakkausten lisäksi nyt luonnon kynnen vahvistukset (geelaukset) sekä rakennekynnet.

Luonnon kynnen vahvistus auttaa kynttä kasvamaan ilman että se liuskottuu tai katkeilee/murtuu herkästi. Vahvistus tehdään geelillä ja jos se pysyy hyvänä, voit antaa sen ”kasvaa” hiljalleen pois. Suosittelen kyllä huoltokäyntejä 3-5 viikon välein, jolloin tarkistetaan kunto ja lisätään vahvistusta uuteen, kasvaneeseen kynteen.
Palvelu sopii myös sinulle, jos kyntesi ovat jo pitkät. Saat vahvuutta ja kaunista muotoa kynsillesi, plus että ilmakuivatteinen kynsilakka tai geelilakkaus pysyy pidempään kauniina geelatulla kynnellä. Geelauksen yhteydessä voidaan korjata katkennut kynsi.

Rakennekynsillä lisätään pituutta ja muotoa luonnon kynnen päälle muottia ja rakennegeeliä käyttäen. Teen alussa vain lyhyitä/medium -mittaisia kynsiä, ehkäpä myöhemmin pidempiä ja eri muotoja. Voit valita kynnen muodoksi neliön, ovaalin tai mantelin muodon.
Usein ihmisillä on mielikuva, että rakennekynnet ovat tosi pitkät ja epäkäytännölliset. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, rakennekynnet mitoitetaan juuri sellaisiksi kun itse haluat, ehkäpä muutama milli sormenpään yli ihanalla, klassisella ranskalaisella lakkauksella? Rakennekynsillä saat tasaisen mittaiset ja muotoiset kynnet kaikkiin sormiisi ja niiden kanssa voi elää ihan normaalia elämää kun niihin tottuu ja oppii vaaran paikat. Rakennekynnet vaativat huoltokäynnin 2-4 viikon välein, riippuen oman kynnen kasvuvauhdista ja kynsien kohtelusta. Ikäraja rakennekynsiin on 16 vuotta.

Koko kynsipalveluvalikoimaan ja hinnastoon pääset tutustumaan yläpalkista, Hinnasto/kynnet. Ota yhteyttä, ihan mitä tahansa tulee mieleesi kysyä kynsien laitosta. Kuten arvata saattaa, ajanvarauskalenterini on todellä täynnä, mutta olen säästänyt kynsiaikoja tuleville viikoille (eivät näy nettiajanvarauksessa), joten toivoisin ajanvarausten tulevan puhelimitse jotta pääset mahdollisimman pian asiakkaakseni. 

Ja nyt tulee paras kohta!!!!
Maalis- ja Huhtikuun ajan rakennekynsipalvelut (uudet, huolto ja poisto) -40%
Alennus lasketaan kassalla normaalihinnoista. Nyt jos koskaan kannattaa kokeilla, olisiko rakennekynnet sun juttusi! Aikoja voi tiedustella 27.2.2023 alkaen puhelimitse. Kannattaa olla ensimmäisten joukossa koska aikoja on rajoitetusti.

Ihanan aurinkoista viikonloppua toivotellen, 
Heidi