K18HAIR

22.04.2021

K18Peptide on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva aine, joka korjaa ja ennallistaa biomimeettisesti ja kokonaisvaltaisesti hiuksen keratiinirakenteen. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

K18HAIR on tällä hetkellä yksi puhutuimmista hiushoidoista maailmalla - eikä suotta. Olen päässyt näkemään, kokemaan ja kuulemaan suoraa palautetta omilta asiakkailtani tästä "ihmetuotteesta". Pelkkää positiivista. 
K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia väri- sekä muiden kampaamossa tapahtuvien kemiallisten palveluiden yhteydessä. Hoidon voi tehdä myös  kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. Kotihoitotuote toimii sekä kampaamossa aloitetun hoidon jatkona tai myös pelkkänä kotihoitona yksinään, ilman kampaamossa ensin tehtyä hoitoa.Kotihoitotuotteen käyttö:

Pese hiukset huolellisesti shampoolla, älä käytä hoitoainetta ja pesun jälkeen pyyhekuivaa hiukset hyvin.
Aloita yhdellä painalluksella (pumppupullossa=1ml) K18Hair Maskia ja lisää tuotetta tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan.
Aloita tuotteen levitys hiusten huonokuntoisimmasta osasta, esim. latvat tai pintahiukset.
Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. 
Neljän minuutin vaikutusajan jälkeen suositellaan laitettavaksi jotain kosteuttavaa hoitoainetta, joka jää hiukseen koska K18Hair ei sisällä kosteuttavia aineosia. Voit tämän jälkeen jatkaa hiusten muotoilua tavalliseen tapaan.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käyttökertaa. Koska hiukset ovat edelleen alttiit ulkopuoliselle vaurioille, suositellaan uusien vaurioiden korjaamiseksi tuotteen käyttämistä 3-4 pesun välein.

Palvelut & hinnat

  • Kampaamohoitona 37,00 - 67,00 (Varaa kategoriasta: HIUSHOIDOT palvelu "pikahoidot"). Hoitokäsittelyn hintaan kuuluu lisäksi 5ml tuubi K18Hair -tuotetta kotona käytettäväksi.
  • Värikäsittelyiden yhteydessä K18Hair tai muu vastaava hiuksen rakennetta korjaava hoitokäsittely kuuluu hintaan puolipitkille-erittäin pitkille hiuksille, sitä ei siis tarvitse varata erikseen.
  • Kotihoitotuote 5ml 12,00 (riittää 3-5 käsittelyyn) SAATAVILLA LIIKKEESTÄ
  • Kotihoitotuote 50ml 79,00 (riittää 30-50 käsittelyyn) SAATAVILLA LIIKKEESTÄ