K18HAIR

22.04.2021

K18Peptide on ensimmäinen ja ainoa markkinoilla oleva aine, joka korjaa ja ennallistaa biomimeettisesti ja kokonaisvaltaisesti hiuksen keratiinirakenteen. Lopputuloksena on pehmeät, sileät, vahvat ja elinvoimaiset hiukset.

K18HAIR on tällä hetkellä yksi puhutuimmista hiushoidoista maailmalla - eikä suotta. Olen päässyt näkemään, kokemaan ja kuulemaan suoraa palautetta omilta asiakkailtani tästä "ihmetuotteesta". Pelkkää positiivista. 
K18Hair -tuotteilla voidaan korjata hiuksia väri- sekä muiden kampaamossa tapahtuvien kemiallisten palveluiden yhteydessä. Hoidon voi tehdä myös  kotona hiukseen jätettävällä hoitoaineella. Kotihoitotuote toimii sekä kampaamossa aloitetun hoidon jatkona tai myös pelkkänä kotihoitona yksinään, ilman kampaamossa ensin tehtyä hoitoa.Kotihoitotuotteen käyttö:

Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti. Aloita yhdellä painalluksella K18Hair Maskia ja lisää tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan. Levitä hiuksiin tasaisesti latvoista tyveen, yksi painallus kerrallaan. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. Muotoile tavalliseen tapaan.
Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käyttökertaa. Koska hiukset ovat edelleen alttiit ulkopuoliselle vaurioille, suositellaan uusien vaurioiden korjaamiseksi tuotteen käyttämistä 3-4 pesun välein.

Palvelut & hinnat

  • Kampaamohoitona 36,00 - 56,00 (Varaa: HIUSHOIDOT)
  • Värikäsittelyn yhteydessä 22,00 - 42,00 (Varaa: LISÄPALVELUT)
  • Kotihoitotuote 5ml 12,00 (riittää 3-5 käsittelyyn) SAATAVILLA LIIKKEESTÄ
  • Kotihoitotuote 50ml 79,00 (riittää 30-50 käsittelyyn) SAATAVILLA LIIKKEESTÄ